Lakimies, Espoon konsernihallinto - Espoon kaupunki

Etsimme juristia Espoon konsernihallinnon hallinto ja lakiasiat -vastuuyksikköön. Juristina keskeisiä tehtäviäsi ovat toimielinten lista-asioiden valmistelu- ja kokoussihteeritehtävät sekä kaupungin oikeudellinen edunvalvonta, jonka puitteissa toimit kaupungin asiamiehenä riita- ja rikosasioissa. Tehtäviisi kuuluu oikeusprosessien hoitaminen myös hallinto-oikeuksissa sekä muissa viranomaisissa.

Osallistut asiantuntijana keskushallinnon ja toimialojen yhteistyöryhmiin sekä erilaisten sopimusten laatimiseen. Lisäksi osallistut yksikön vastuulla olevien kunnallisten ja valtiollisten vaalien järjestämiseen ja toimit tarvittaessa Keskusvaalilautakunnan sihteerinä.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Työpaikan nimi: Konsernihallinto/ Hallinto ja kehittäminen/ Hallinto ja lakiasiat

Työaika: 36 h 15 min viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme kunnallishallinnon tuntemusta ja suoritettua tuomioistuinharjoittelua sekä ruotsin kielen taitoa.

Hallinto ja lakiasiat -vastuuyksikkö huolehtii kaupungin päätöksentekoprosessin ja valmistelun ohjauksesta ja toimivuudesta sekä kaupungin oikeudellisesta edunvalvonnasta ja oikeudellisten palvelujen ohjauksesta. Lisäksi yksikkö vastaa kunnallisten ja valtiollisten vaalien järjestämisestä sekä verolainsäädännön mukaisista kaupungin tehtävistä.

Otamme haastatteluun kutsuttaviin yhteyttä hakuajan päättymistä seuraavan viikon alussa. Haastattelut pidetään Teams-etähaastatteluina ma 24.5. klo 10 ja 14, ti 25.5. klo 10, 11 ja 15 sekä ke 26.5. klo 9, 10 ja 12. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään vastaamaan Wopi-työtapa-arvioon ennen haastattelua.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä antaa lisätietoja Timo Kuismin, timo.kuismin@espoo.fi, puh. 050 544 7261

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Hallinto ja kehittäminen, Hallinto ja lakiasiat

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Virastopiha 2 C, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat