Lakimies - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin laki- ja kilpailuttamispalveluihin

LAKIMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Lakimiehenä työskentelet Jyväskylän kaupungin konsernihallinnon tukipalveluissa ja tehtäviisi kuuluvat laajasti kaupunkikonsernin erilaiset juridiset tehtävät; erityisesti konsernihallinnon henkilöstöhallinnollisiin oikeudellisiin kysymyksiin liittyvä neuvonta ja ohjaus. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat kuntakonsernin sopimusoikeudelliset asiat. Hoidat tarvittaessa myös hallinto-, rikos-, siviili- ja hankintaoikeudellisia prosesseja. Tehtäviisi kuuluu myös henkilöstön kouluttamista esimerkiksi työoikeudellisista kysymyksistä ja käytänteistä. Esimiehenäsi toimii kaupunginlakimies. Yhteistyötä teet tiiviisti johdon, esimiesten ja henkilöstöpalveluiden kanssa.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteen korkeakoulututkinto. Arvostamme suorittamaasi tuomioistuinharjoittelua sekä perehtyneisyyttäsi HR-, ja sopimusjuridiikkaan sekä hallinto- ja kunnallisoikeuteen. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen hallintaa. Sinulla on itsenäinen, ratkaisuhakuinen työote ja kykysi hahmottaa kokonaisuuksia ja oivaltaa olennaisuuksia on erinomainen. Olet kehitysmyönteinen ja pidät haasteista ja niiden ratkaisemisesta - paineensietokykysi on myös hyvä.

Tule työskentelemään aivan Jyväskylän kaupungin ytimeen! Tarjoamme sinulle haasteita ja monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisessa tehtäväkentässä. Yksin ei tarvitse pakertaa, sillä meillä töitä tehdään yhdessä - saat työllesi asiantuntevan tiimin tuen ja mukavat työkaverit.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jätäthän CV:n hakemuksesi yhteydessä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunginlakimies Jaana Nyman, puh. 014 266 1520 tai jaana.maj-lis.nyman@jyvaskyla.fi

Konsernihallinto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.