Lakimies - Porin kaupunki

Haemme motivoitunutta ammattilaista kehittämismyönteiseen joukkoomme!

Lakimiehen tehtävässä vastaat Porin perusturvan toimialaan kuuluvista juridisista asiantuntijatehtävistä. Valmistelet sosiaali- ja terveydenhuollon toimialaan liittyviä lainopillisia asioita ja annat aiheeseen liittyvää neuvontaa. Tehtäviisi kuuluvat sopimusoikeuteen ja julkisiin hankintoihin liittyvät tehtävät sekä muut hallinnolliset tehtävät.

Tulet työssäsi toimimaan tiiviissä yhteistyössä erityisesti perusturvan ammattilaisten kanssa. Odotamme, että johdat omaa työtäsi itsenäisesti ja päämäärätietoisesti, mutta samalla muun työyhteisön kanssa keskustellen. Omaat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen ilmaisutaidon.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteellinen tutkinto, sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädännön sekä kunnallishallinnon tuntemus.

Vaaditut todistukset; Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.

Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa

Tutustu työnantajaan

Perusturvan yhteiset palvelut päällikkö Katri Siiri-Valovirta
p. 044 701 3411

Porin kaupunki, Perusturva, Talous- ja hallintopalvelut
Osoite: Maantiekatu 31, 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka