Skip to main content
test
Lakimies (sivistyspalvelut) - Jyväskylän kaupunki

Konsernihallinnon laki- ja kilpailuttamispalvelut huolehtii Jyväskylän kaupungin oikeudellisesta edunvalvonnasta ja asiantuntijapalvelujen tuottamisesta toimialoille, liikelaitoksille sekä kaupunkikonserniin kuuluville yhteisöille.

Nyt haemme Jyväskylän kaupungin laki- ja kilpailuttamispalveluihin

LAKIMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Lakimiehenä työskentelet Jyväskylän kaupungin konsernihallinnon tukipalveluissa ja tehtäviisi kuuluvat laajasti kaupunkikonsernin erilaiset juridiset tehtävät; painottuen ensisijaisesti sivistyspalveluiden oikeudellisiin kysymyksiin. Työhösi kuuluu perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen sekä nuoriso-, kulttuuri- ja liikuntapalveluiden juridiset tehtävät. Annat oikeudellista ohjausta ja neuvontaa asiantuntijoille sekä valmistelet päätöksiä ja lausuntoja. Hoidat tarvittaessa myös tuomioistuinprosesseja ja osallistut toimielinten kokouksiin. Tehtävään sisältyy myös henkilöstön kouluttamista esimerkiksi sivistyspalveluiden toimialan erityislainsäädännön kysymyksissä ja käytänteissä. Esihenkilönäsi toimii kaupunginlakimies, mutta teet tiiviisti yhteistyötä sivistyspalveluiden johdon ja henkilöstön sekä kaupungin muiden lakimiesten kanssa.

Viran koulutuksellisena kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteen korkeakoulututkinto. Arvostamme perehtyneisyyttä hallinto- ja kunnallisoikeuteen sekä sopimusjuridiikkaan.
Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen hallintaa. Sinulla on itsenäinen, ratkaisuhakuinen ja käytännöllinen työote ja kykysi hahmottaa kokonaisuuksia ja oivaltaa olennaisuuksia on erinomainen. Olet kehitysmyönteinen ja pidät haasteista sekä niiden ratkaisemisesta - paineensietokykysi on myös hyvä.

Tule työskentelemään aivan Jyväskylän kaupungin ytimeen! Tarjoamme sinulle haasteita ja monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisessa ja merkityksellisessä tehtäväkentässä. Yksin ei tarvitse pakertaa, sillä meillä töitä tehdään yhdessä - saat työllesi asiantuntevan tiimin tuen ja mukavat työkaverit.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 4469,49 - 5055,34 eur/kk riippuen aiemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisäksi maksamme kvtes:n mukaista työkokemuslisää.

Virka alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 vrk kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jätäthän CV:n hakemuksesi yhteydessä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginlakimien Anna Vuorela, p. 050 311 8071 tai etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat