Lakimies, Teknisen ja ympäristötoimen esikunta - Espoon kaupunki

Lakimiehen tehtävä sisältää erilaisiin sopimuksiin, mm. yhtiö- ja kiinteistöoikeudellisiin sopimuksiin liittyviä sekä muita erikseen määrättäviä oikeudellisia tehtäviä. Työ pitää sisällään myös kunnallisasiainpäätösten ja toimiohjeiden valmistelua sekä kaupunginhallituksen ja sen toimielinten kokouksiin liittyviä valmistelutehtäviä.

Työpaikan nimi: Teknisen ja ympäristötoimen esikunta

Työaika: 36h 15min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kehityshalukkuutta ja intoa tarttua uusiin haasteisiin.

Eduksi katsotaan kiinteistö- ja rakennusalan sopimusympäristön sekä rakennushankkeiden eri urakkasopimusmuotojen hallinta sekä hankinta- ja kunnallislainsäädännön tuntemus. Lisäksi arvostamme myös kokemusta kiinteistö- ja osakekaupoista, vuokrasopimusjuridiikasta, kiinteistötoiminnan veroasioista ja riita-asioiden hoitamisesta.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Esikunnassa huolehdimme toimialan johtamisesta, yhteisistä linjauksista ja strategian valmistelusta. Tehtäviämme ovat mm. kehittäminen, talouden suunnittelu ja ohjaus, henkilöstöhallinto, viestintä, alueprojektit sekä asunto- ja tonttipalvelut.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Hallinto- ja kehittämisjohtaja Harri Kivinen
050 358 3145

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Esikunta, Hallinnon- ja kehittämisen palvelualue
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.