Skip to main content
test
Lantmäteriingenjör - Porvoon kaupunki

Kom och skapa Drömmarnas hemstad! Vi är en attraktiv stad för både nya invånare och företag. Vi respekterar historien, men samtidigt är vi en modig pionjär. Det historiska centrumet och den moderna Västra åstranden är ett intressant par. Samma parallella respekt för det moderna och det förgångna förverkligar vi också i andra stadsdelar. Vi är föregångare inom klimatarbetet. Vi vill behålla vår plats i spetsen på den digitala förändringen samt upprätthålla en stark gemenskapsanda.

På grund av pensionsavgång söker vår arbetsgemenskap på 28 anställda vid enheten för markpolitik inom Borgå stad en lantmäteriingenjör till ett ordinarie anställningsförhållande från 1.2.2023 eller enligt överenskommelse.

I Borgå vill vi utveckla staden genom att göra saker tillsammans, i en öppen och inspirerande arbetsgemenskap.

Vi erbjuder en intressant och mångsidig uppgift i en trivsam och växande stad med över 50 000 invånare. Du får också möjligheten att utvecklas till en mångsidig branschexpert. Din arbetsplats ligger precis i stadskärnan av Borgå och det är möjligt att arbeta en del av veckan på distans. Det är smidigt att åka buss eller bil till Borgå. Resan från Helsingfors tar t.ex. ungefär 40 minuter.

Till lantmäteriingenjörens uppgifter hör beredning och uppföljning av arrendeavtal och köpebrev, uppföljning av byggnadsförpliktelser samt övriga avtal och uppgifter relaterade till övertagande av gatuområden och förverkligande av detaljplan.

Utbildningskravet är yrkeshögskole- eller högre yrkeshögskoleexamen i lantmäteri eller annan lämplig högskoleexamen. Krav på språkkunskaper är bra muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och tillfredsställande i det andra. Vid behov ordnar vi språkutbildning. Erfarenhet av motsvarande uppgifter räknas som merit, men uppgiften passar även för nyutexaminerade. Arbetet förutsätter goda interaktionsfärdigheter samt god samarbetsförmåga.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 3 055 €/månad, dessutom bl.a. eventuellt tillägg baserat på tidigare arbetserfarenhet.

Den som väljs till tjänsten ska uppvisa ett godkänt utlåtande om sitt hälsotillstånd innan tjänsten tillsätts. Prövotiden är sex månader.

Skicka din ansökan senast 7.12.2022 före kl. 15.00 via Sök nu länken.

Mer information ges av tomtchef Pekka Söyrilä, pekka.soyrila@porvoo.fi, tfn 040 656 0231.


Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/boende-och-miljo/tomter-och-byggande/tomter-och-markomraden/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information ges av tomtchef Pekka Söyrilä, pekka.soyrila@porvoo.fi, tfn 040 656 0231.

Lär dig mer om oss

Markpolitik

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat