Skip to main content
test
LAPE-asiantuntija - Satakuntaliitto

TERVETULOA SATASOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!
HAEMME LASTEN, NUORTEN JA PERHEIDEN PALVELUJEN ASIANTUNTIJAA SATAKUNNAN HYVINVOINTIALUEEN KEHITTÄMISTYÖHÖN

Oletko kiinnostunut Satakunnan hyvinvointialueen palvelujen kehittämisestä ja haluaisit tuoda osaamisesi laajemmin hyvinvointialueen käyttöön. Haemme LAPE-tiimiimme sosiaalialan asiantuntijaa kehittämään Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeessa olevia toimenpiteitä lasten, perheiden ja nuorten osa-alueella.

Tehtävänäsi on edistää perhekeskuskonseptoinnin tuloksia ja vastata osaltasi hyvinvointialueen palvelujen yhteensovittavasta koordinoinnista LAPE-tiimin jäsenenä. Työhösi kuuluu Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hankesuunnitelmassa olevien tavoitteiden eteenpäin vienti ja toimintamallien juurruttaminen. Eduksi katsotaan työkokemus varhaisen tuen sekä lastensuojelun kentältä. Raportoit ja tiedotat oman vastuualueesi tehtävistä ja osallistut yhteiseen työhön hanketiimissämme. Toivomme sinulla olevan näkemystä systeemisestä työotteesta. Koet toimimisen moniammatillisessa työyhteisössä luontevaksi. Arvostamme kokemusta Satakunnan alueella sekä kansallisissa verkostoissa toimimisesta. Kokemus hanketyöstä ja raportoinnista katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja lapsi- ja perhepalvelujen laaja-alaista tuntemusta. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työntekijää, mutta mahdollisuus on neuvotella myös 70 % työajasta. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, jatkuen 30.11.23 asti.

Tarjoamme sinulle paikan kehittäjätiimimme jäsenenä. Saat mahdollisuuden osallistua kansalliseen lastensuojelu- ja LAPE-verkostoon sekä ja Länsi-Suomen yhteistyöalueen verkostoihin. Työ vaiheistuu hyvinvointialueella tehtävän kehittämistyön mukaisesti. Meillä on joustava työaika ja etätyömahdollisuus. Työ on Satakunnan alueella tapahtuvaa, joten oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä koordinoida verkostokehittämistä. Kehittämistyössä painotamme lasten ja nuorten sekä perheiden osallisuutta vahvistavaa työotetta.

Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hanke tukee maakunnallista sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistusta sekä tulevaa hyvinvointialuetta. Hankkeessa parannamme palveluiden saatavuutta, asiakaslähtöisyyttä, monialaisuutta, laatua ja vaikuttavuutta sekä siirrämme palveluiden painopistettä ennakoivaan työhön. Osana hanketiimiämme pääset osalliseksi hyvinvointialueen valmisteluun. Mukana ovat kaikki maakunnan kunnat ja sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisorganisaatiot. Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen hallinnosta vastaa Satakuntaliitto vuoden 2022 aikana, jonka jälkeen hanke siirtyy Satakunnan hyvinvointialueelle.

Nyt haettava toimi täydentää osaltaan jo olemassa olevaa sekä kuntiin ja sote-kuntayhtymiin palkattavaa Satasote-hankkeiden valmisteluresurssia. Jos valittu henkilö on työ- tai virkasuhteessa johonkin Satakunnan julkisista sote-palvelutuottajista (kunnat tai sote-kuntayhtymät), sote-työnantajana toimii erikseen sovittavalla tavalla koordinaattoriksi valittavan henkilön oma työnantaja. Muussa tapauksessa työnantajana toimii Satakuntaliitto. Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa.

Noudatamme 3 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

www.satasote.fi, www.satakuntaliitto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Santanen, Satakunnan lasten, nuorten ja perhepalvelujen hankekoordinaattori, johanna.santanen@porinperusturva.fi, tiedustelut puhelimitse 13.-19.7. ja 8.-9.8. puh. 0447010210

Lisätietoja

Satakunta muodostaa yhden Suomen 21 hyvinvointialueesta. Satakunnan kuntien sosiaali- ja terveystoimen, sote-kuntayhtymien, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen lakisääteisiä tehtäviä ovat toiminnan alkaessa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestäminen. Vaaleilla valittu aluevaltuusto käyttää hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa ja johtaa sen valmistelua.

Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hanke tukee maakunnallista sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistusta sekä tulevaa hyvinvointialuetta. Hankkeessa parannamme palveluiden saatavuutta, asiakaslähtöisyyttä, monialaisuutta, laatua ja vaikuttavuutta sekä siirrämme palveluiden painopistettä ennakoivaan työhön. Mukana ovat kaikki maakunnan kunnat ja sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisorganisaatiot. Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen hallinnosta vastaa Satakuntaliitto vuoden 2022 aikana, jonka jälkeen hanke siirtyy Satakunnan hyvinvointialueelle.


Osoite: Pohjoisranta 11 D, 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat