Lappeenrannan museot hakevat museoapulaisia - Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki hakee Etelä-Karjalan museoon, Lappeenrannan taidemuseoon, Ratsuväkimuseoon ja Wolkoffin talomuseoon museoapulaisia kesätyöhön.

Työ sisältää mm. tilojen valvontaa, lipunmyyntiä, museokauppojen myyntityötä, sekä muuta asiakaspalvelua. Wolkoffin talomuseossa avoinnapitäjä vetää opastettuja kierroksia. Lisäksi osan työtehtäviin kuuluu opastustehtäviä linnoituksessa.

Työ sijoittuu ajalle 7.6.-22.8.2021. Työaika muodostuu museoiden kesäaukioloaikojen perusteella.

Etusijalla hakijoista ovat museo- ja matkailualan opiskelijat. Ikävaatimus on vähintään 18 vuotta. Tehtävä on vastuullista asiakaspalvelutyötä ja vaatii hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Venäjän, sekä muiden kielien taito katsotaan eduksi.

Työpaikkoja on tarjolla noin 10 henkilölle.

Hakuaika päättyy 28.2.2021.

Haastateltaviin otetaan yhteyttä maaliskuun aikana. Valinnoista ilmoitetaan maalis -huhtikuun vaihteessa.

Lisätietoja

https://lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Kulttuuri-ja-liikunta/Museot

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastosihteeri Hannu A Heikkinen: hannu.a.heikkinen@lappeenranta.fi

Kulttuuritoimi
Osoite: Kristiinankatu 9, 53900 Lappeenranta

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.

www.lappeenranta.fi