Skip to main content
test
Lapsen henkilökohtainen avustaja (2kpl) - Urjalan kunta

Urjalan kunta hakee kahta määräaikaista lapsen henkilökohtaista avustajaa 1.6.2022 - 31.5.2023 väliseksi ajaksi Laukeelan päiväkotiin. Työaika 30 h/vk.

Kelpoisuusvaatimus: varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 28 tai soveltuvuus avustajan työhön. Arvostamme työkokemusta varhaiskasvatuksesta, lasten ohjauksesta tai hoitotyöstä. Lapsen henkilökohtainen avustaja toimii päiväkodin kasvattajatiimissä tukea tarvitsevan lapsen kehityksen ja oppimisen tukijana. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja reipasta työotetta. Hakijan eduksi katsotaan lääkinnällinen osaaminen ja tehtävä sopii myös nuorekkaalle hoitoalan eläkeläiselle tai opintojensa loppuvaiheessa olevalle lähihoitajaopiskelijalle.

Avustajan tehtävänä on tukea lasta arjessa suoriutumisessa ja mahdollistaa lapsen tasavertainen osallistuminen ryhmän toimintaan sekä tukea ja edistää lapsen kasvua, oppimista ja osaamisen kehittymistä sekä hyvinvointia varhaiskasvatuslain mukaisesti.

Urjalan varhaiskasvatus elää dynaamista ja kehittämismyönteistä aikaa. Kuntamme on koulutusmyönteinen ja Urjalassa satsataan lasten oppimisympäristöihin. Päiväkotimme saneeraus ja laajennus on valmistunut marraskuussa. Uusitut tilat ja pihat mahdollistavat monipuoliset oppimisympäristöt leikkiin ja toimintaan. Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä. Kunnan työntekijöiden käytössä on kattava työterveyshuolto, e-passi ja maksuton kuntosaliavain.

Työsuhteessa noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen palvelussuhteen alkamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (KVhL7§) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja Minna Uusitalo minna.uusitalo@urjala.fi , p. 040 335 4348 tai päiväkodin johtaja Miia Nummila, miia.nummila@urjala.fi, p. 040 335 4317

Lisätietoja

Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus, Varhaiskasvatus

Urjalan kunta on koulutusmyönteinen työnantaja. Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä. Kunnan työntekijöiden käytössä on kattava työterveyshuolto, e-passi ja maksuton kuntosaliavain.


Osoite: Virkatie 4, 31760 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat