LAPSIPERHEIDEN PALVELUIDEN PALVELUPÄÄLLIKÖN virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perhe- ja sosiaalipalveluiden tulosalueella on haettavana 21.4.2021 mennessä

LAPSIPERHEIDEN PALVELUIDEN PALVELUPÄÄLLIKÖN virka

Viran sijoituspaikka on tehtävän alkaessa Ylivieskan Perhepalvelukeskus.

Kallion perhe- ja sosiaalipalvelujen tehtävät on organisoitu THL:n palvelutehtäväluokituksen mukaisesti. Lapsiperheiden palvelujen tulosyksikön palveluja ovat: perheneuvola, lapsiperheiden sosiaalityö, lasten palvelutarpeen arviointi (Arvi-tiimi), sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö (Sohvi-tiimi), lapsiperheiden kotipalvelu, tukiperhe- ja henkilöpalvelujen järjestäminen sekä lisäksi perheoikeudelliset palvelut mukaan lukien valvottujen ja tuettujen tapaamisten järjestäminen.

Lapsiperheiden palvelujen tulosyksikön esimies vastaa koko tulosyksikön toiminnasta, koordinoi palveluja, toimii verkostomaisen perhekeskuksen yhdyshenkilönä Kallion palvelujen osalta. Palvelupäällikön tehtävän kuvaan kuluu tulosyksikön esimiestehtävät ja lapsiperheiden palveluiden sosiaalihuollon asiakaspalvelutehtäviä.

Tehtävän edellyttämien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi toivomme laaja-alaista ja vahvaa kokemusta sosiaalipalveluista sekä kokemusta esimiestyöstä, näkemystä moniammatillisesta verkostoyhteistyöstä sekä työn kehittämisestä. Arvostamme myös kokemusta perheneuvolatyöstä. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 7 § mukainen ammattipätevyys. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetään kuntarekryn kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa perhe- ja sosiaalipalveluiden palvelujohtaja Leena Iisakkila p. 044 419 5027, sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa perhe- ja sosiaalipalveluiden palvelujohtaja Leena Iisakkila p. 044 419 5027, sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Perhe- ja sosiaalipalvelut
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat