test

Lapsiperheiden sosiaalityöntekijä, Kangasala

Hakuaika päättyy  8.2.2023 23:59

Lapsiperheiden sosiaalityön työntekijän vakituinen virka, Kangasala.

Kangasalan lapsiperheiden sosiaalityön moniammatillinen tiimi työskentelee Pikonlinnan rantamaisemissa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kangasalan lapsiperheiden tiimin sosiaalityöntekijänä vastaat perhesosiaalityön asiakkaan palvelujen järjestämisestä ja päätöksenteosta. Työtehtävät sopivat hyvin sosiaalityöntekijälle, joka pitää nopeasti vaihtelevasta työstä ja jolla on kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä tai erilaisissa verkostoissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn loistavassa työyhteisössä. Työtilasi sijaitsee Pikonlinnan luonnonkauniissa maisemissa hyvien kulkuyhteyksien päässä, mistä tarjoamme oman työhuoneen, ilmaisen parkkipaikan ja leasing-auton käyttömahdollisuuden.

Sinulla on työnteon tukena Pirkanmaan hyvinvointialueen tukirakenteet kuten lakimiespalvelut, lähiesimiehen tuki ja konsultointiapu. Mahdollistamme joustavan etätyön, työnohjauksen ja tuemme työntekijöiden kouluttautumista.

Eduksi katsomme kokemuksen lapsiperheiden sosiaalityöstä, palvelutarpeen arvioinneista tai lastensuojelutyöstä.

Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä sekä sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain tuntemusta. Arvostamme myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä muuta kielitaitoa.

Edellytämme työntekijältä hyviä työyhteisö- ja alaistaitoja, positiivista asennetta sekä innostusta perhesosiaalityön kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona virkaan on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Viran koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin mukainen rikostaustaote ja työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Gold, puh. 044 481 3190.

Hakuaika päättyy 8.2.2023.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Gold, puh. 044 481 3190.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan