test

Lapsiperheiden sosiaalityöntekijä, Kangasala

Hakuaika päättyy  1.2.2023 23:59

Lapsiperheiden sosiaalityön palvelutarpeen arviointien vakituinen virka, Kangasala

Kangasalan palvelutarpeen arvioinnin tiimin sosiaalityöntekijänä teet työtä Kangasalan perhesosiaalityön toiminta-alueella. Toteutat lapsiperheiden sosiaalityössä asiakkaille sosiaalihuoltolain mukaisia palvelutarpeen arviointeja, jotka sisältävät lastensuojelulain mukaisen lastensuojelutarpeen selvityksen. Tavoitteena on tukea perheen omia voimavaroja arjen haasteissa sekä tarjota palveluita oikea-aikaisesti ja asiakkaan tarpeen vaatimassa laajuudessa. Palvelutarpeen arviointi tehdään yhteistyössä lapsen, perheen, perheen läheisten sekä tarvittaessa muiden perheen kanssa toimivien asiantuntijoiden kanssa. Työ on työparityötä.

Työtilasi sijaitsee Pikonlinnan luonnonkauniissa maisemissa hyvien kulkuyhteyksien päässä, mistä tarjoamme oman työhuoneen, ilmaisen parkkipaikan ja leasing-auton käyttömahdollisuuden. Sinulla on työnteon tukena Pirkanmaan hyvinvointialueen tukirakenteet kuten lakimiespalvelut, lähiesimiehen tuki ja konsultointiapu. Mahdollistamme etätyön, työnohjauksen ja tuemme työntekijöiden kouluttautumista.

Edellytämme työntekijältä hyviä työyhteisö- ja alaistaitoja, positiivista asennetta sekä innostusta palvelutarpeen arviointityöskentelyn kehittämiseen. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä muuta kielitaitoa.

Eduksi katsomme kokemuksen lapsiperheiden sosiaalityöstä, palvelutarpeen arvioinneista tai lastensuojelutyöstä.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Viran koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää määräaikaista rekrytointilisää.

Ennen tehtävän vastaanottamista virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote ja työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Gold, puh. 044 481 3190.

Hakuaika päättyy 1.2.2023

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Gold, puh. 044 481 3190.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan