Lapsiperhesosiaalityöntekijän kesäsijaisuus - Muuramen kunta

Muuramen hyvinvointi - liikelaitoksessa on haettavana
SOSIAALITYÖNTEKIJÄN KESÄSIJAISUUS
Lapsiperheiden sosiaalipalvelussa on haettavana yliopistossa opiskeleville sosiaalityön pääaineopiskelijoille määräaikainen kesätyöpaikka kesälle 2021.
Haemme sosiaalityöntekijää sosiaalihuollon ja lastensuojelun sosiaalityöhön. Perhe- ja sosiaalikeskuksen lapsiperheiden sosiaalityössä ja lastensuojelussa työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, palveluohjaaja, kolme perheohjaajaa, perhekeskusohjaaja ja kaksi lapsiperhehoitajaa, sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Kelpoisuusvaatimuksena on kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys tai vähintään sosiaalityön aineopinnot ja niihin sisältyvä käytännön harjoittelu suoritettuna.
Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Valitun on lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemus ja CV tulee tehdä 14.4.21 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haastattelut ovat keskiviikkona 21.4. 21. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Pirkko Porrassalmi 050 3595016 tai pirkko.porrassalmi@muurame.fi. Tiedustelut ma, ke, pe klo 12-13 tai soittopyyntö.

Muuramen kunta, Muuramen Hyvinvointi-liikelaitos, Lapsiperheiden sosiaalityö
Osoite: Virastotie 8, 40950 Muurame

www.muurame.fi

Sinulle suositellut työpaikat