Lärare inom småbarnspedagogik - Loviisan kaupunki

Lärare inom småbarnspedagogik - Loviisan kaupunki

Vi söker en lärare inom småbarnspedagogik till vårt skiftomsorgsdaghem i Forsby. Forsby ligger längs 170 väg mellan Lovisa och Borgå, ca 20 km från centrum.

Forsby daghem har en tvåspråkig, flexibel och mångsidig verksamhet för barn i åldern 1-6 år, som är i behov av skiftomsorg. Till ditt team hör förutom du flera barnskötare inom småbarnspedagogik. Till ditt ansvar hör att planera småbarnspedagogiken även under skiftomsorgstiden. Forsby erbjuder skiftomsorg under kvällar, natt och veckoslut, även under helger.

Vi uppskattar ett positivt och ansvarsfullt arbetsgrepp. Vi önskar att du är initiativrik, intresserad av att utveckla verksamheten och har lätt för att samverka med både barn och vuxna.

Vi förväntar oss att du har
- behörighet för uppgiften som nämns i lagen för småbarnspedagogik (540/2018)
- goda kunskaper i de båda inhemska språken, både muntliga och skriftliga

Innan valet fastställs bör den valda uppvisa ett utdrag ur straffregistret och ett läkarintyg, som intygar arbetsförmåga.

Veckoarbetstiden är 38,75 timmar och den uppgiftsrelaterade månadslönen är 2575,50 euro. Anställningen börjar 1.8.2019 och är tillsvidare. Uppgiften har fyra månaders prövotid.

Om du är intresserad av uppgiften som lärare inom småbarnspedagogik skicka in din ansökan senast 28.5.2019 kl. 12 på www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.lovisa.fi

Tilläggsuppgifter fås av daghemsföreståndare Diana Astikainen, tfn 040 551 9115

Forsby daghem
Osoite: Lovisa

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!
I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Tutustu työnantajaan