Skip to main content
test
Lärare inom småbarnspedagogik - Kauniaisten kaupunki

Kasabergets daghem med fyra barngrupper söker en motiverad, lämplig och behörig lärare inom småbarnspedagogik, fast anställning, till en barngrupp med 1-3 åringar.

Du är en kreativ pedagog, skapar lust att lära och har förmågan att se barnen som individer. Du är en trygg ledare och teamspelare, du kommer bra överens med både barn, vårdnadshavare och kolleger.
Vi på Kasabergets daghem jobbar med barnen i centrum och hos oss blir du väl mött och får inlärning i dina arbetsuppgifter. Vi tar även i beaktande studeranden vars studier är på slutrakan.

Kom och jobba med oss!

Förutom ett intressant och viktigt jobb erbjuder Grankulla följande personalförmåner:
- kunnig och hjälpsam personal
- ePassi Flex
- Gratis simning I Grankulla simhall
- Personalförmåner hos många företag
- Lunchnaturaförmån


Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018).
Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom pedagogik och det sociala området (småbarnspedagogik).
I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras.
Den som anställs bör uppvisa ett godtagbart utdrag ur brottsregistret för arbete med barn.

Läs mer

https://www.kauniainen.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatusyksikot/kunnallinen-varhaiskasvatus/kasabergets-daghem/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Riia Forss-Ilves/Kasabergets daghem
tel.050 411 5762
riia.forss-ilves@kauniainen.fi

Lär dig mer om oss

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Grankulla är en aktiv, tvåspråkig och levnadsglad stad med drygt 10 000 invånare. Här är avstånden korta och samhörigheten stark, och många av invånarna kallar sin hemstad för en by. Enligt undersökningar bor Finlands nöjdaste invånare i Grankulla. I villastaden är det alltid nära till naturen och vi främjar en ekologiskt hållbar utveckling i all verksamhet.

Vi cirka 700 personer som jobbar i Grani vill gärna ha dig med i vår arbetsgemenskap. Vi erbjuder dig en flexibel och lärvänlig arbetsmiljö där du uppmuntras att experimentera, utvärdera och lära dig nytt. Tillsammans garanterar vi att kvaliteten på stadens service är hög även i framtiden.

Som arbetsgivare understöder vi distansarbete i de uppgifter där det är möjligt. Som arbetstagare får du utnyttja mångsidiga personalförmåner inom till exempel motion, kultur och välmående. Du kan dessutom skaffa en tjänstecykel.

Välkommen i vårt Graniteam!


Adress: Stenbergsvägen 28, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat