Lärare inom småbarnspedagogik till Degerby daghem - Inkoon kunta

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Ingå kommun söker en svenskspråkig

LÄRARE INOM SMÅBARNSPEDAGOGIK

till Degerby daghem för tiden 4.1-31.7.2021

Ingå kommuns småbarnspedagogik har som uppgift att erbjuda barnen trygga och varma människorelationer. I vår verksamhet koncentrerar vi oss på smågruppsverksamhet, att lära sig genom lek samt på att utveckla verksamhetskulturen. Som lärare inom småbarnspedagogik har du det pedagogiska ansvaret för barngruppen. Du får planera, förverkliga och utvärdera verksamheten tillsammans med ditt övriga team.

Vi söker en idérik, entusiastisk och sensitiv person som vill vara med och arbeta för barnens bästa. Vi erbjuder en ansvarsfull uppgift i ett trevligt och nytänkande team i en kommun med en stark framtidstro och utmärkt basservice. Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö också bl.a. utökad företagshälsovård samt motions- och kulturpass.

Behörighetskravet för befattningen är minst behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Den som anställs skall för arbetsgivaren uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Den uppgiftsbaserade lönen är ca 2600 €/månad. Övriga lönetillägg, arbetstid samt anställningsförhållandets övriga villkor enligt AKTA.

Vi ser fram emot din ansökan, så skicka den och ditt CV senast tisdag 29.11.2020 via Kuntarekry!

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsuppgifter ger daghemsföreståndare Marika Gröhn, +358 50 440 4098, fornamn.efternamn@inga.fi

Inkoon kunta
Adress: Degerbyvägen 106, 10160 Degerby

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.