test

Hej du inspirerad och barninriktad professionell! Kom och arbeta med oss! Vi söker till vårt daghem en lärare inom småbarnspedagogiken till en stadigvarande tjänst.

Tjänsten är svenskspråkig men vi ser det till fördel ifall den sökande behärskar bägge inhemska språken. Vi söker efter en positiv, social och samarbetsvillig person till vårt team. Du har ett genuint intresse för ditt pedagogiska arbete med barn.

Vi värdesätter: att du har arbetserfarenhet, att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kolleger och föräldrar.

Behörighetskrav: Pedagogie kandidat eller lämplig yrkeshögskoleexamen eller motsvarande tidigare exam på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare (540/2018).

Den som väljs till tjänsten ska innan mottagandet av denna förevisa ett godkänt intyg över sitt hälsotillstånd samt utdrag ur straffregistret enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) i straffregisterlagen.
Arbetstiden är 38h 15min /vecka. Arbetsplatsen befinner sig i Kapellby.

Lön enligt UKTA och kommunens egna VAS-tabell.
Prövotid 6 mån.

Lappträsk är en rökfri kommun.

Läs mer

http://www.lapinjarvi.fi
https://www.lapinjarvi.fi/sv/smabarnspedagogik-och-utbildning/dagvard-och-smabarnsfostran/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Chef för småbarnspedagogiken Thelma Lill-Smeds tel. 044-742 7120 förnamn.efternamn@lapinjarvi.fi eller bildningsdirektör Pia Kokko tel. 050-543 9522 förnamn.efternamn@lapinjarvi.fi

Lär dig mer om oss

Lappträsk kommun, daghemmet Trolldalen

Lappträsk är en idyllisk och människo-orienterad kommun som ligger i Östra Nyland med goda förbindelser till Kouvola och Lovisa. Lappträsk kommuns enheter inom småbarnspedagogiken är: tvåspråkiga daghemmet Trolldalen till vilken hör daghemsgruppen Leppäkertut i Porlom. I daghemmet Trolldalen finns ungefär 100 barn. Vi värdesätter positiv och barnorienterad pedagogik som en del av Unicef Barnvänlig kommun -verksamhetsmodellen.


Adress: Klockarstigen 5 F, 07800 Lapinjärvi
Lappträsk kommun - Savuton työpaikka Lappträsk kommun - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat