Skip to main content
test
Lärarvikariat - Kristiinankaupunki

Kristinestad

lediganslår
Lärarvikariat för olika perioder under tiden 15.8.2022-3.6.2023

Vi söker lärare både till lågstadiet och högstadiet för olika långa vikariat. Goda kunskaper i svenska spårket är ett krav. Till uppgiften hör att fungera som lärare för olika årskurser. Du kan bli inkallad till arbete även med kort varsel så anmäl dig som arbetssökande. Vi behöver din hjälp.
Vi värdesätter goda samarbets- och interaktionsfärdigheter, erfarenhet av teamarbete samt god förmåga att arbeta med olika elever. Vi värdesätter erfarenhet av handledning av specialelever och studier i specialpedagogik anses som meriterande.
Lönevillkoren bestäms enligt UKTA.
Till ansökningarna ska bifogas CV och kopior av behörighetsintygen. Ansökningarna skickas elektroniskt via kuntarekry.fi. Om det inte finns behöriga sökanden kan även andra beaktas. I din ansökan ska du nämna om du vill anmäla dig som arbetssökande till lågstadiet eller högstadiet, eller om du är intresserad av båda.

Vi väntar på din ansökan, välkommen att jobba med oss!


Ansökningstiden utgår 3.6.2023 kl. 16.00.

Förfrågningar:
Bildningsdirektör Maarit Söderlund 040-556 5733

Kristinestad 8.8.2022
Bildningsdirektör

Läs mer

http://www.kristinestad.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Bildningsdirektör Maarit Söderlund 040-556 5733

Lär dig mer om oss

Serviceområdet för utbildning

En av tyngdpunkterna för verksamheten i Kristinestad är en högklassig småbarnspedagogik, grundläggande utbildning och gymnasieutbildning. Stadens styrkor är framför allt trygghet, tvåspråkighet och kulturell mångfald. Vi vill i samarbete med familjerna stöda en trygg uppväxt och inlärning samt en utveckling av svenska och finska språket. I staden finns fem enheter inom småbarnspedagogik, fyra lågstadier (förskolan - åk 6), två högstadieskolor (åk 7−9) och två gymnasier. Dessutom köper Bötom kommun tjänster av bildningsväsendet i Kristinestad. Tillsammans bildar dessa skolor ett täckande servicenät med mångsidiga inlärnings- och arbetsmiljöer för våra barn och unga och vår engagerade personal. Inom småbarnspedagogiken finns 200 barn och i förskolan, grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen finns 900 elever och studerande. Välkommen att arbeta i den fina och idylliska staden vid havet!


Adress: Skolbyrån, Lappfjärdsvägen 10, 64100 Kristiinankaupunki
Kristinestad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat