Laskentasihteeri - Kärkölän kunta

Keskushallinnon uudelleen organisoinnin myötä olemme perustaneet uuden vakituisen laskentasihteerin tehtävän, jota täytämme ensimmäistä kertaa.

Tarjoamme monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä, jotka sijoittuvat kunnan keskushallintoon. Sovellamme liukuvaa työaikaa ja meillä on myös mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. Laskentasihteerin esimiehenä toimii kansliapäällikkö.

Tehtävän edellyttämät kelpoisuusehdot:
- alempi korkeakoulututkinto, opistotasoinen tutkinto tai vastaava tutkinto

Eduksi katsotaan:
- aiempi työkokemus kunnallisista talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä
- aiempi kokemus talous- ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien käyttämisestä

Laskentasihteerin työtehtäviin kuuluu mm.:
- osto- ja myyntilaskujen käsittelyä
- kirjanpidon muistiotositteiden laatimista
- raportointia
- talousarvioon ja tilinpäätökseen liittyviä tehtäviä
- henkilöstöhallinnon tehtäviä
- muita esimiehen määräämiä tehtäviä

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kelpoisuusvaatimusten täyttymisen lisäksi joko työn tai opintojen kautta hankittuja perustaitoja talous- sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä, yleisten toimisto-ohjelmistojen sujuva käyttö, mm. excel. Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa ma 30.11.2020 klo 16.00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.karkola.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antaa kansliapäällikkö Jouni Nieminen (jouni.nieminen@karkola.fi, 044 770 2206)

Kärkölän kunta
Osoite: Virkatie 1, 16600 Järvelä

Kärkölä on kehittyvä, noin 4500 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä Uudenmaan rajalla. Kunnassa on erinomaiset liikenneyhteydet, korkea työpaikkaomavaraisuus ja monipuolinen elinkeinorakenne. Kärkölä siirtyi vuonna 2018 hallinnossa pormestarimalliin. Kärkölän kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.