Laskentasihteeri - Turun kaupunki

Haemme laskentasihteeriä talouspalvelujen toimialatiimiin.

Talouspalvelujen toimialatiimi hoitaa kaupunkiympäristötoimialan ja tilapalvelukeskuksen taloushallinnon päivittäistehtäviä, talouden suunnittelua ja seurantaa sekä osallistuu talouden kehittämishankkeisiin. Palvelussuhde alkaa 5.10. tai sopimuksen mukaan tätä aiemmin.

Laskentasihteerin tehtäväkokonaisuuksista merkittävin on ostolaskujen käsittely. Muita osa-alueita ovat myyntilaskutus, kirjanpidolliset sekä muut vaihtuvat taloushallinnon tehtävät. Näiden lisäksi tehtävänkuvaan sisältyy hankinta-asioita ja mahdolliset sijaistustehtävät.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena edellytetään merkonomin tutkintoa tai soveltuvaa vähintään alempaa korkea-asteen tutkintoa tai hyvää käytännön kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Toimen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta ostolaskujen käsittelystä, oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta taloushallinnon tehtäviin sekä hyvää järjestelmäosaamista. Aikaisempi kokemus taloushallinnosta ja ymmärrys kirjanpidosta sekä halu oppia uutta tukee tehtävässä menestymistä.

Työsuhde alkaa jo 5.10.2020 tai sopimuksen mukaan tätä aiemmin.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Kiinteistötalouspäällikkö Salla Lindström (salla.lindstrom@turku.fi)
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Talous- ja strategiaryhmä, Talous ja rahoitus
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.