Laskentasihteerin sijaisuus - Euran kunta

Tule meille tuuraamaan laskentasihteerin sijaisuutta 2021!
(1.12.2020 - 31.12.2021)

Meillä on uusinta automatisaatiota hyödyntävä ostolaskujen kierto, jonka kehittäminen ja kirjausten seuranta on päätehtäväsi. Olet osa viiden hengen taloustiimiä ja roolisi ja tehtäväsi tiimissä määräytyvät tarkemmin osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi korkea-asteen tutkinto. Katsomme eduksi monipuolisen kokemuksen taloushallinnosta ja tietojärjestelmistä. Arvostamme joustavaa ja innokasta asennetta työntekoon, itseohjautuvaa ja tehokasta työskentelytapaa sekä vastuunottokykyä.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen ja cv:n liitetiedostona.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Talousjohtaja Katja Aalto, puh. 044 422 4059

Konsernin tukipalvelut / Talouspalvelut
Osoite: Sorkkistentie 10, 27510 Eura

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Savuton työpaikka