Urjalan kunta hakee psykologia vastaamaan kunnan lasten ja nuorten psykologipalveluista. Psykologin tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten kehitykseen ja oppimiseen liittyviä tutkimuksia, psyykkiseen hyvinvointiin ja mielenterveyteen kohdistuvaa työtä sekä perheiden parissa työskentelyä. Psykologi toimii yhteistyössä varhaiskasvatuksen, koulujen ja oppilashuollon sekä terveydenhuollon (neuvolan) kanssa. Psykologin keskeisinä yhteistyökumppaneina toimivat kuraattori, terveydenhoitajat sekä erityisopettajat. Psykologin tehtäväkenttään kuuluvat Urjalan yhtenäiskoulu ja sen yhteydessä toimiva Väinö Linnan lukio, Aseman koulu sekä Laukeelan päiväkoti, joissa on lapsia ja nuoria yhteensä n. 750. Viihtyisä työpiste sijaitsee vuonna 2017 valmistuneella Urjalan yhtenäiskoululla. Työssä edellytetään oman auton käytön mahdollisuutta.

Psykologin työ lasten ja nuorten parissa on monipuolista, kokonaisvaltaista ja itsenäistä, joten arvostamme hyvää psykologista osaamista lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä, yhteistyötaitoja sekä omatoimisuutta ja konsultatiivista työotetta. Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden työnohjaukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus. Tehtäväkohtainen palkka 3677,38 €/kk. Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan. Työssä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain (524/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä ja toimitettava kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.urjala.fi/hyvinvointi/koulutus/oppilas-ja-opiskelijahuolto/

Tutustu työnantajaan

Sivistysjohtaja Juha Salo, puh. 040 335 4250, juha.salo@urjala.fi

Urjalan kunta
Osoite: Tampereentie 6, PL 33, 31761 Urjala

Katso www.urjala.fi. Urjalan kunta on savuton työnantaja.

Sinulle suositellut työpaikat