Urjalan sivistystoimeen haetaan oppilashuollon kehittämisestä kiinnostunutta psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vastuu-alueesi on kuntamme lapset ja nuoret päiväkoti-ikäisistä lukiolaisiimme. Työkentälläsi on lapsia ja nuoria yhteensä n. 700. Viihtyisä työtilasi sijaitsee vuonna 2017 valmistuneella Urjalan yhtenäiskoululla. Työ edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tuot asiantuntijuutesi erilaisiin tiimeihin ja verkostoihin sekä osallistut aktiivisesti oppilashuollon kehittämiseen. Arvostamme yhteistyökykyä, omatoimisuutta, konsultatiivista ja kehittämishaluista työotetta. Laaja tehtäväkenttä antaa mahdollisuuden vaikuttaa pitkäjänteisesti ja kokonaisvaltaisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja säännölliseen työnohjaukseen.

Toivomme sinulta koulumaailman tuntemusta, kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, tietoa koulun ulkopuolisista tukipalveluista, kokemusta oppimisvaikeuksien selvittämisestä, kouluvalmiuksien arvioinnista, tukitoimien suunnittelusta ja psyykkisen hyvinvoinnin tukemisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus. Tehtäväkohtainen palkka on 3 877,38 €/kk. Lisäksi maksamme rekrytointilisää enintään 300 €/kk 31.12.2022 saakka. Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan. Osittainen etätyö on mahdollista. Loma- ja työajat on joustavasti sovittavissa varsinkin koulujen kesäloman aikana. Henkilöstöetuna saat vapaan käyttöoikeuden liikuntahallimme kuntosalille. Työssä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain (524/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä ja toimitettava kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme mahdolliset opiskelijat, jotka ovat opintojensa päätösvaiheessa.


Lisätietoja

https://www.urjala.fi/hyvinvointi/koulutus/oppilas-ja-opiskelijahuolto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Juha Salo, puh. 040 335 4250, juha.salo@urjala.fi tavoitettavissa 14.7. ja 30.7.

Lisätietoja

Urjalan kunta

Katso www.urjala.fi. Urjalan kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Tampereentie 6, PL 33, 31761 Urjala

Sinulle suositellut työpaikat