test

Lasten toimintaterapeutti, avokuntoutus, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Tampere

Hakuaika päättyy  22.4.2024 23:59

Haemme Pirkanmaan hyvinvointialueelle lasten toimintaterapeutteja määräaikaisiin sijaisuuksiin, tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä lasten kanssa.

Haemme lasten toimintaterapeutteja seuraaviin määräaikaisiin sijaisuuksiin:

Lasten toimintaterapeutti Ikaalinen - Hämeenkyrö, sijaisuus 31.1.25 asti

Lasten toimintaterapeutti Hämeenkyrö - Tampere, sijaisuus 30.8.24 asti

Toimintaterapeuttina tehtäväsi painottuvat etenkin lasten toimintaterapia-arvioiden tekemiseen sekä mahdollisuuksien mukaan lyhyiden terapiajaksojen toteuttamiseen. Lapset tulevat lähetteellä eri terveydenhuollon yksiköistä esimerkiksi neuvoloista ja Taysista. Tehtävät sisältävät myös aikuisten toimintaterapiaa 5-10 % työajasta.

Tarjoamme sinulle palkitsevan työn, jossa pääset näkemään oman työsi vaikutuksen asiakkaidemme toimintakykyyn. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä ja hyödynnettävissäsi on monipuolinen koulutustarjonta. Huolehdimme, että saat työhösi tarvittavan perehdytyksen ja tuen. Panostamme työssä viihtymiseen ja meillä on mainio työilmapiiri sekä työkavereina pitkän linjan ammattilaiset. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kehitysmyönteisyyttä sekä aktiivista työotetta. Työhön sisältyy osittainen etätyömahdollisuus.

Tässä työtehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään toimintoja ja työnkuvaasi sekä kehittämään yhdessä muiden toimijoiden kanssa Pirkanmaan hyvinvointialueen toimintaterapian käytäntöjä. Voimassa oleva B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän hoitamisen kannalta välttämättömiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu toimintaterapeutti. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei löydy, voidaan toimen sijaisuus täyttää toimintaterapian loppuvaiheen opiskelijalla. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Eduksi ovat laaja-alainen tietotaito kehitysviiveistä, koska asiakkaana olevilla lapsilla ilmenee sensomotoristen haasteiden lisäksi monenlaisia kehityksellisiä hidasteita. Eduksi myös luetaan perehtyneisyys aistisäätelyn ongelmiin, sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Määräaikaisissa sijaisuuksissa koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, tai jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan painikkeen kautta. Ilmoitathan hakemuksella myös, kummasta sijaisuudesta olisit kiinnostunut. Toimi pian, sillä edistämme rekrytointeja mahdollisesti jo hakuaikana.

Yhteystiedot

Sari Ylinen p. 040 480 3192

Kankainen-Vähätalo Kirsi p. 050 395 8842

sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan