Lasten toimintaterapeutti, avokuntoutus

Hakuaika päättyy  9.8.2024 23:59

Hei toimintaterapeutti, etsimme uusia tiimikavereita Ylöjärven tiimiin. Tule meille vahvistamaan tiimiämme!

Tarjoamme sinulle palkitsevan työn, jossa pääset näkemään oman työsi vaikutuksen asiakkaidemme toimintakykyyn. Tehtäväsi painottuvat etenkin lasten toimintaterapia-arvioiden tekemiseen sekä mahdollisuuksien mukaan lyhyiden terapiajaksojen toteuttamiseen. Lapset tulevat lähetteellä eri terveydenhuollon yksiköistä esimerkiksi neuvoloista ja Taysista.

Meillä on avoinna vakituinen tehtävä Ylöjärvelle 1.7.2024 alkaen ja sijaisuus ajalle 1.8.-17.12.2024.

Pääset osaksi moniammatillista tiimiä ja hyödynnettävissäsi on monipuolinen koulutustarjonta. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään toimintoja ja työnkuvaasi sekä kehittämään yhdessä muiden toimijoiden kanssa Pirkanmaan hyvinvointialueen toimintaterapian käytäntöjä. Huolehdimme, että saat työhösi tarvittavan perehdytyksen ja tuen. Panostamme työssä viihtymiseen ja meillä on mainio työilmapiiri sekä työkavereina pitkän linjan ammattilaiset. Sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu toimintaterapeutti. Eduksesi katsomme laaja-alaisen tietotaidon kehitysviiveistä, koska asiakkaana olevilla lapsilla ilmenee sensomotoristen haasteiden lisäksi monenlaisia kehityksellisiä hidasteita. Lisäksi katsomme eduksesi perehtyneisyyden aistisäätelyn ongelmiin. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kehitysmyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista työotetta. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuus on olennaista tehtävän hoitamisen kannalta. Voimme täyttää sijaisuuden myös loppuvaiheen opiskelijalla, mikäli kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa ei löydy.

Tehtävien aloituksesta voidaan sopia myös erikseen. Vakituisissa tehtävissä on kuuden kuukauden koeaika ja sijaisuudessa puolet työsuhteen kestosta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Tule vahvistamaan tiimiämme ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä!

Yhteystiedot

Ylöjärven tehtävästä Leila Liesmäki, p. 050 437 1405 ja Sari Ylinen, p. 040 480 3192.

Vastaaamme tiedusteluihin myös sähköpostitse, etunimi.sukunimi@pirha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan