test
Lasten toimintaterapeutti - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin Kuntoutuspalvelut hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2022 - 31.12.2025

LASTEN TOIMINTATERAPEUTTIA

Tehtäväalueena on lasten toimintaterapia. Lasten toimintaterapeutin tehtävät sisältävät alle 16 vuotiaiden lasten toimintakyvyn - ja toimintaterapiatarpeen arviointeja sekä jatkosuunnitelmien ja suositusten tekemistä arviointien pohjalta, lasten toimintaterapiajaksojen toteuttamista, vanhempien sekä päivähoidon ja koulun henkilökunnan ohjaamista sekä moniammatillista yhteistyötä eri verkostoissa.

Jyväskylän kaupungin terveyspalveluissa työskentelee seitsemän lasten toimintaterapeuttia. Toimintamme keskittyy Sairaala Novaan, jossa käytössämme on uudet toimivat terapiatilat. Lisäksi meillä on toimintaa Jyväskylän keskustassa Asemakadun toimipisteessä. Nyt haemme aktiiviseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme kollegaa neljäksi vuodeksi. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä sekä vahvan tuen työyhteisöltä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen kelpoisuus; toimintaterapeutin tutkinto (opisto tai AMK). Arvostamme aiempaa kokemusta lasten toimintaterapiasta sekä lasten toimintaterapiassa käytettävien arviointimenetelmien hallintaa. Eduksi luetaan Sensorisen integraation teorian ja terapian koulutus. Mikäli SI-terapeuttikoulutusta suorittanut toimintaterapeuttia ei tehtävään löydetä, otetaan huomioon koulutuksen A- ja B-osan suoritukset sekä SPM-menetelmä koulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävä alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Terhi Åkerlund, puh. 0400 889 472 tai sähköpostitse: terhi.akerlund (at) jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Kuntoutus- ja erikoisvastaanotot

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat