Lastenhoitaja - Sipoon kunta

Lastenhoitaja - Sipoon kunta

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisen kulttuurin ja kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme pienryhmätoiminnan ja kasvatuskumppanuuden kautta.

Haemme nyt vuorotyöhön LASTENHOITAJAA Kartanon päiväkotiin ajalle 11.2. - 31.7.2019. Työ saattaa jatkua vielä tämän ajanjakson jälkeen.

Kartanon päiväkoti on Sipoossa ainut vuorohoitoa antava päiväkoti, joka on tarvittaessa auki ympäri vuorokauden. Päiväkoti on kaksikielinen. Päiväkodissa on 1 suomenkielinen sisarusryhmä 1-5 vuotiaille ja 2 ruotsinkielistä ryhmää 1-3 vuotiaille ja 3-5 vuotiaille.

Toivomme sinun olevan sosiaalinen ja tulevan hyvin toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. Joustavuus työvuorojen suhteen katsotaan eduksi. Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin kaksikielisessä talossa, vaihtelevat työvuorot sekä mukavan työyhteisön tuen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työ edellyttää molempien kotimaisten kielten hyvää suullista hallintaa ja toisen kotimaisen kielen hyvää kirjallista hallintaa. Työskentelet sekä suomenkielisissä että ruotsinkielisissä päiväkotiryhmissä. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös hakijat, jotka eivät täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 24.2.2019 klo 21.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen päiväkodinjohtaja Ritva Blomster 050 522 2795 tai ritva.blomster@sipoo.fi

Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Iso Kylätie 18, Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan