Lastenhoitaja - Mikkelin kaupunki

Lastenhoitaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana lastenhoitajan vakinainen työsopimussuhteinen tehtävä Tikanpellon päiväkodissa 1.8.2019 alkaen.

Tikanpellon päiväkodissa toimii kolme ryhmää: yksi alle 3 -vuotiaiden ryhmää, kaksi 3- 5 -vuotiaiden ryhmää, joista toinen on pienryhmä. Päiväkodin esikouluryhmät (esikoulu Pesäpuu) toimivat Tuppuralan koululla omissa tiloissaan, johon myös tämä tehtävä sijoittuu. Työsuhteen aikana työyksikkö voi muuttua.

Esikoulun toiminta-aika on klo 6.30 - 17.00. Koulujen loma-aikoina Pesäpuu on kiinni ja toiminta siirtyy Tikanpellon päiväkodille.

Päiväkodin kotisivut peda.net/mikkeli/varhaiskasvatus.

Lastenhoitaja osallistuu yhtenä tiimin jäsenenä lasten kasvatukseen ja hoitoon.

Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Kyseessä oleva työtehtävä edellyttää joustavuutta äkillisiin muutoksiin. Arvostamme myönteistä ja innostunutta kehittävää työotetta.

Työaika on yleistyöaika, keskimäärin 38,75 tuntia/viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kasvatus ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelut pidetään torstaina 13.6.2019 klo 9.00 alkaen.

Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Päiväkodin johtaja Anu Kaasalainen
Puh. 050 3117489
Sähköposti: anu.kaasalainen(at)mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, Varhaiskasvatus- ja perusopetuspalvelut, Varhaiskasvatus, Päiväkodit, Tikanpelto
Osoite: Telkänkatu 8, 50190 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Tutustu työnantajaan