Lastenhoitaja - Kärkölän kunta

Haemme Kärkölän kunnan Vuokkoharjun päiväkotiin lastenhoitajia sijaiseksi määräaikaisiin työsuhteesiin. Lastenhoitaja työskentelee 0-5-vuotiaiden päivä- ja vuorotyössä ja tarvittaessa esiopetuksessa 6-vuotiaiden kanssa.

Lisätietoja

https://peda.net/id/1cab06bcb

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen johtaja Kaija Lindén p. 044 7702 100, kaija.linden@karkola.fi tai päiväkodin johtaja Sari Kaurama p. 044 7702 101, sari.kaurama@karkola.fi

Lisätietoja

Kärkölän kunta, Varhaiskasvatus, Vuokkoharjun päiväkoti

Päiväkoti toimii Järvelässä tiloissa, joissa on ilo toteuttaa varhaiskasvatussuunnitelmaa. Sijainti tarjoaa hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja liikuntaan. Kärkölä on vireä ja kehittyvä päijäthämäläinen kunta Helsingin metropolialueen kupeessa ja olemme kiinteä osa Lahden talousaluetta. Matkaa Lahteen on 25 km, Riihimäelle 30 km ja Helsinkiin 90 km. Järvelän juna-asema runsaine päivittäisine junavuoroineen takaa hyvät yhteydet sekä pohjoiseen että etelään.

Kunnalliset peruspalvelumme ovat hyvässä kunnossa ja työpaikkaomavaraisuutemme on yli 100 %. Kunnan suurin työantaja Koskisen Oy on myös yksi Päijät-Hämeen suurimmista.

Kärkölässä asut turvallisesti rauhallisessa ympäristössä. Kunta myy kaavoitettuja omakotitontteja edulliseen hintaan kunnan keskustaajamasta Järvelästä sekä Lappilan kylästä ja Kirkonkylästä. Lappila ja Kirkonkylä ovat vain muutaman kilometrin etäisyydellä kuntakeskuksesta. Yksityiset maanomistajat myyvät haja-asutusalueen tontteja. Osayleiskaavalla on turvattu rakentamismahdollisuudet myös kylätaajamiin.


Osoite: Kouluntie 18, 16600 Järvelä

Sinulle suositellut työpaikat