Lastenhoitaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin Kesämäen päiväkodissa on haettavana lastenhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 2.1.- 31.3.2020. Kesämäen päiväkodissa korostamme osallisuutta, toiminnan porrastamista ja pienryhmätoimintaa sekä leikin keskeistä merkitystä havainnoiden ja dokumentoiden.

Hakemamme henkilö on joustava ja innovatiivinen. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § mukainen kelpoisuus.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Jos olet iloinen ja reipas, vastuullinen kasvattaja, jätä hakemuksesi jo tänään!

Tarjoamme innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön sekä hyvän ammatillisen tuen.

Huomioithan hakiessasi, että vuorotteluvapaan sijaisuutta voivat hakea henkilöt, jotka ovat työ- ja elinkeinotoimistossa työttöminä työhakijoina ja täyttävät jonkin seuraavista ehdoista:
1) Henkilö on ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 päivää vuorotteluvapaata edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
2) on alle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi tai
3) vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan sijaisen löydyttyä.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Nina Nyyssönen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja
Kalliokoski Jaana
p. 050 3732 535
jaana.kalliokoski@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen
ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Keskikesäntie 21, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.