test
Lastenhoitaja - Perhon kunta

Perhon kunnan varhaiskasvatuksessa, Mäntymetsän päiväkotiin, on haettavana

KOLME TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAA VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAN TOINTA alkaen 1.1.2022

Kahden lastenhoitajan sijoituspaikka on vuorohoitoryhmä, ja yhden tavallinen päiväkotiryhmä. Lastenhoitajan tehtävänkuvaan kuuluu tarjota lapselle hänen hyvinvointiaan, kasvuaan ja kehitystään edistävää varhaiskasvatusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).
Odotamme valittavalta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kokemusta varhaiskasvatuksen työtehtävistä. Arvostamme positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävä sijoittuu KVTES tehtäväluokkaan 05VKA054.

Hakuaika päättyy 7.12.2021, klo 12:00. Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi - järjestelmän kautta. Paperimuotoiset hakemukset tulee osoittaa Perhon sivistyslautakunnalle, PL 20 69951 Perho tai sähköpostilla kirjaamo@perho.com. Hakemukseen tulee merkitä Lastenhoitajan toimi. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Perhon kunta on savuton työpaikka ja toteutamme Tuoksuton kunta -periaatetta.

Lisätietoja

http://www.perho.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Saara-Maija Kalliokoski, p. 040 076 0472 / saara-maija.kalliokoski@perho.com
Sivistysjohtaja Anni Riihimäki, p. 0407632303 / anni.riihimaki@perho.com

Lisätietoja

Perhon kunta

Perho on n. 2.800 asukkaan vireä ja itsenäinen maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla.


Osoite: Keskustie 2, 69950 Perho
Perhon kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat