test
Lastenhoitaja - Iitin kunta

Iitin kunnassa on neljä päiväkotia, joista kolme sijaitsee Kausalassa ja yksi Vuolenkoskella. Henkilöstöä on n. 50 määräaikaisen henkilöstön kanssa. Pikku-Vieterin päiväkoti on uusi ja suurin päiväkoti (10 ryhmää), jossa on myös Kausalan esiopetus ja vuorohoito. Iitin varhaiskasvatuksessa on 4 alle kolmevuotiaiden ryhmää ja pääosin ryhmät ovat ikäluokittain.

Haemme varhaiskasvatuksen varahenkilöä Kausalan alueelle.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja myönteistä asennetta toimia vaihtelevassa ympäristössä yhteistyössä Iitin varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa. Haemme joukkoomme ammattitaitoista ja joustavaa tiimityöntekijää. Toimen hoito edellyttää oman auton käyttöä. Vuorohoidossa toimiminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin, viikonloppuisin mahdollisesti myös yöllä.

Pääset mukaan Iitin varhaiskasvatuksen sitoutuneen ja motivoituneen henkilöstön joukkoon. Teemme Iitin varhaiskasvatuksessa työtä yhdessä ja arvostamme kaikkien työpanosta.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus sekä laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/ 2005. Ennen työsuhteen alkua valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Salme Saari p. 040 550 0257, salme.saari@iitti.fi
Varhaiskasvatusyksikön esimies Erika Räikkönen p. 040 595 7264, erika.raikkonen@iitti.fi

Lisätietoja

Iitin kunta, sivistyspalvelut

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.


Osoite: Hiihtäjänkaari 2, 47400 Kausala

Sinulle suositellut työpaikat