Skip to main content
test
Lastenhoitaja - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin kasvatus- ja sivistystoimi julistaa haettavaksi

varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toistaiseksi voimassa olevan toimen Rukan päiväkodilla alkaen 1.6.2023 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työ muodostuu lasten hoidon, huolenpidon, kasvatuksen ja opetuksen tehtävistä. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä ja kasvatusyhteistyössä perheiden kanssa.

Tehtävässä sinulta edellytetään hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja organisointitaitoja sekä motivaatiota varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Lisäksi valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Haluaisimme varhaiskasvatuksen joukkoomme yhteistyökykyisen, aktiivisen, myönteisen ja innostuneen lastenhoitajan.

Lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukaisesti, kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 511040. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset.
Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella: Kuusamon kaupunki/varhaiskasvatus, PL 9, 93601 KUUSAMO. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen aluejohtaja Marjo Lämsä, p. 040 860 8637, sähköposti: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistystoimi, varhaiskasvatus

Kuusamon kaupunki työllistää n. 650 työntekijää.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Uunikulmantie 3 A, 93830 Rukatunturi
Kuusamon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat