Skip to main content
test
Lastenhoitaja ma. - Porin kaupunki

Haemme kahta lastenhoitajaa päiväkoti Honkalaan ajalle 2.1.-30.6.2023

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki § 28, lähihoitajan tutkinto (lapset ja nuoret).

Hakijan eduksi luetaan kokemus alalta.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 1852.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Tytti Männistö p. 044 701 8250
Päiväkodin johtaja Anne-Maarit Virtanen p. 044 701 4111
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatusyksikkö

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat