test
Lastenhoitaja, Mäntymäen päiväkoti - Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus

Oletko ammattitaitoinen, työstäsi innostunut ja kiinnostunut lastenhoitaja? Meillä on töitä sinulle mukavassa työyhteisössä!
Haemme Mäntymäen päivähoitoyksikköön yhtä lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.1.- 31.7.2022.

Sinulta odotamme pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, halua kehittää työtäsi sekä kykyä työskennellä tukea tarvitsevien lasten kanssa.

Mäntymäen päivähoitoyksikössä työskentelee lähes neljäkymmentä alan ammattilaista kolmessa eri kohteessa. Haettavan lastenhoitajan työ on erityisryhmässä Kallelankadulla. Tahdomme tarjota lapsille turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön, jossa lapsi voi kasvaa, kehittyä ja oppia leikin, liikkumisen ja muun monipuolisen toiminnan kautta. Lapsen arvostaminen ja kohtaaminen ainutlaatuisena ihmisenä on meille tärkeä asia!

Mäntymäen ulkoilumahdollisuudet ovat monipuolisia. Läheltä löytyy mm. metsä, urheilukenttä ja puistoja. Mäntymäkeen on hyvät bussiyhteydet.

Otathan yhteyttä niin jutellaan lisää!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 28:
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Monika Toljander p. 040 3565041 tai monika.toljander(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Mäntymäen päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kallelankatu 3, 20810 Turku

Sinulle suositellut työpaikat