Lastenhoitaja, Pikku-Ainon päiväkoti - Oulun kaupunki

Lastenhoitaja, Pikku-Ainon päiväkoti - Oulun kaupunki

Haettavana on LASTENHOITAJAN määräaikainen tehtävä Pikku-Ainon päiväkodissa toimintakaudelle 2019 - 2020. Tehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa 5-6 vuotiaiden lasten lapsiryhmään.

Lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot. Lisäksi edellytetään hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi luetaan soittotaito.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4504/2019. Hakemus on toimitettava 21.5.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Helinä Pykäläaho, p.050 5988297 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Pikku-Ainon päiväkoti
Osoite: Pikku-Iikankatu 4, 90120 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan