Lastenhoitaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Lastenhoitaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Oletko ammattitaitoinen, työstäsi innostunut ja monikulttuurisuudesta kiinnostunut lastenhoitaja? Meillä on töitä sinulle mukavassa työyhteisössä!

Haemme Halisten päivähoitoyksikköön osa-aikaista lastenhoitajaa sijaisuuteen 26.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan 22.12.2019 saakka. Työ saattaa jatkua toukokuun 2020 loppuun asti. Työaika on 50% (viikko töitä / viikko vapaata). Lastenhoitajaa tarvitaan pienten Vinskit-ryhmässä Jasminin ja Sarin työtiimin jäsenenä. Toivomme iloista ja innostunutta työotetta sekä kiinnostusta monikulttuuriseen työhön.

Halisten päivähoitoyksikössä eli Villa Vinsentissä työskentelee noin kolmekymmentä alan rautaista ammattilaista kolmessa eri rakennuksessa samassa pihapiirissä. Tahdomme tarjota lapsillemme turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön, jossa lapsi saa oppia ja kokea leikin, liikkumisen, tutkimisen, taiteen ja muun monipuolisen toiminnan kautta. Lapsen kohtaaminen ja arvostaminen ainutlaatuisena ihmisenä on meille tärkeä asia!

Halisten ulkoilumahdollisuudet ovat monipuoliset ja metsäretket kuuluvat viikoittaiseen ohjelmaamme.

Halisiin pääset helposti keskustasta linja-autoilla 55 ja 56.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki 540/2018 6 28 §: Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Anne Bergman p. 050 590 7498 tai anne.bergman(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Halisten päivähoitoyksikkö
Osoite: Paavinkatu 15, 20540 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan