Lastenhoitaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Lastenhoitaja (varahenkilö) Stålarminkadun päiväkotiin ajalle 28.9.2020-31.5.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Oletko ammattitaitoinen, työstäsi innostunut ja erinomaiset vuorovaikutus- sekä tiimityötaidot omaava varhaiskasvatuksen ammattilainen?

Haemme Stålarminkadun päiväkotiin joustavaa, sopeutumiskykyistä ja vaihteleviin tilanteisiin nopeasti reagoivaa lastenhoitajaa VARAHENKILÖKSI. Tehtäviin kuuluu kaikki lastenhoitoon ja -kasvatukseen liittyvät työt eri ryhmissä. Päiväkotiimme kuuluu päiväkotiryhmiä, esiopetusta koululla, avoin päiväkoti, ulkokerho, sekä leikkipuistotoimintaa.

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyviä ryhmänhallintataitoja, kykyä tukea pedagogiikan toteutumista, sekä halua kehittää työtä aktiivisesti.

Turun kaupungin päiväkodeissa haluamme tarjota lapsille turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön, jossa he saavat kasvaa ja kehittyä leikin, liikkumisen, tutkimisen, taiteen ja muun monipuolisen toiminnan kautta. Lapsen kohtaaminen ja arvostaminen ainutlaatuisena ihmisenä on meille tärkeä asia!

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tehtävä kiinnostaa sinua!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 28:
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja Eeva Salokannel p. 040 512 9732 tai eeva.salokannel@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Stålarminkadun päiväkoti
Osoite: 20810 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.