Lastenhoitaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Etsimme päiväkotiimme Turun Hirvensalon saarelle lastenhoitajaa päiväkotimme varahenkilöksi ajalle 26.10.-31.12.2020.

Varahenkilö sijaistaa kasvatushenkilöstöämme kaikissa lapsiryhmissämme ja leikkipuistossa esim. sairauslomien ja vuosilomien aikana. Jos sinulla ei ole lastenhoitajan koulutusta, mutta sinulla on kokemusta päiväkotityöstä, kannattaa silti ottaa yhteyttä.

Kukolan päiväkoti koostuu Anniitunkadun päiväkodista, jossa on kolme ryhmää 1-5-vuotiaille sekä kolmesta esiopetusryhmästä Wäinö Aaltosen koulun yhteydessä. Lisäksi päiväkotiimme kuuluu Tammilehdon leikkipaikka.
Päiväkotimme sijaitsee luonnonläheisessä, merellisessä ympäristössä pientaloalueella. Mörrimetsät, urheilukentät ja luistelupaikat löytyvät läheltä. Turun keskustaan on matkaa neljä kilometriä ja bussiyhteydet toimivat hyvin.

Me pidämme tärkeänä lapsen psyykkistä ja fyysistä turvallisuutta, ihmisen aitoa, lämmintä kohtaamista sekä luottamuksellista yhteistyötä lasten perheiden kanssa. Olemme keskusteleva ja osallistava päiväkoti, jossa saat toteuttaa omia vahvuuksiasi laajasti. henkilökunnaltamme saisit työsi avuksi vuosikymmenten rautaisen ammattitaidon. Meillä on pitkään työpaikassaan viihtynyt vakituinen henkilökunta. Sinulta toivomme joustavuutta ja aktiivisuutta toimia koko työyhteisömme hyväksi.

Toimintaamme voit tutustua facebooksivuiltamme Kukolan päiväkoti.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 28:
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Huomioimme myös epäpätevät henkilöt.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja Helena Pitkänen p. 050 310 1681 tai helena.pitkanen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Kukolan päiväkoti
Osoite: 20900 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.