Skip to main content
test

Moikoisten päiväkoti hakee lastenhoitajan varahenkilöä ajalle 1.8.-31.12.23

Yksikkömme sijaitsee luonnonkauniilla Hirvensalon saarella ja koostuu kahdesta päiväkodista samassa pihapiirissä. Ryhmiä päiväkodissamme on yhdeksän.

Toivomme sinulta sensitiivistä ja lasta arvostavaa työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityön osaamista. Varahenkilönä työskentelet päiväkotimme ryhmissä tarpeen mukaan ja työaikasi vaihtelee klo 6.30-17.00 välillä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja lähellä luontoa olevan työympäristön. Meillä saat käyttää omia vahvuuksiasi ja omaa osaamistasi. Lisäksi saat mentorin, joka perehdyttää sinut tehtävääsi.

Tervetuloa innostuneeseen ja osaavaan joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 28 mukaan;
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/parasta-aikaa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Mirka Koskinen p. 050 396 7131
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Eteläinen palvelualue, Moikoisten päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Honkaistentie 72, Turku, 20900 Turku

Sinulle suositellut työpaikat