Skip to main content
test
Lastenhoitaja/varahenkilö, Pohjoinen alue - Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus

Munterinkadun päiväkoti etsii työstään innostunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 15.8.2022 alkavaan vakituiseen palvelussuhteeseen. Tehtävänä on toimia varahenkilönä henkilöstövajetilanteessa pohjoisen varhaiskasvatusalueen päiväkodeissa, kotipaikkana Munterinkadun päiväkoti Turun Runosmäessä.

Tarjoamme sinulle toimivan, palkitsevan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden. Sinulta odotamme positiivista ja joustavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haussa huomioidaan myös soveltuvat, ei-kelpoiset hakijat määräaikaiseen tehtävään. Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 28 mukaan:
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus
https://blog.edu.turku.fi/munterinkadunphy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varajohtaja Julia Kerola (1.-12.8.) p. 050 396 7158 tai julia.kerola@edu.turku.fi
Päiväkodinjohtaja Anne Lehto p. 050 303 5990 tai anne.lehto@edu.turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Pohjoinen varhaiskasvatusalue, Munterinkadun päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: 20360 Turku

Sinulle suositellut työpaikat