Skip to main content
test
Lastenhoitaja, vuorohoito, Kartanon päiväkoti - Sipoon kunta

Tule töihin energiseen ja lämminhenkiseen Sipoon varhaiskasvatukseen, jonka asiakkaat ovat tyytyväisiä! Käytössäsi on musakärry, muksubussi, liikuntavälinelainaamo, Soiva taideleikki ja Koko kunta leikkii!

Etsimme nyt vuorohoitajaksi

VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA ajalle 15.12.2022-31.07.2023 Kartanon päiväkotiin.

Kartanon päiväkoti on Sipoossa ainut vuorohoitoa antava päiväkoti, joka on auki tarvittaessa ympäri vuorokauden. Päiväkodissa on yksi suomenkielinen sisarusryhmä ja kaksi ruotsinkielistä ryhmää. Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä pientaloalueella. Työskentelemme yli kielirajojen ja tarjoamme lapselle luovan ja joustavan oppimisympäristön niin ulkona kuin sisälläkin.

Toivomme sinun olevan sosiaalinen ja tulevan hyvin toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. Joustavuus työvuorojen suhteen katsotaan eduksi. Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin kaksikielisessä talossa sekä mukavan työyhteisön tuen. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hyvää hallintaa.

Panostamme henkilökunnan osaamiseen ja hyvinvointiin sekä lasta arvostavaan työtapaan. Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on joustavaa, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset. Kelpoisen hakijan puuttuessa huomioimme myös alaa opiskelevat ja soveltuvaa kokemusta omaavat hakijat.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen.

Hakemukset pyydetään jättämään 7.12.2022 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ole rohkeasti yhteydessä päiväkodin johtajaan ja kysy lisätietoja!
Ritva Blomster 050 522 2795 tai ritva.blomster(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Sarkatie 8, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat