Lastenhoitajan määräaikainen työsuhde - Liedon kunta

Haemme Kisakallion päiväkotiin määräaikaista lastenhoitajaa 4.1. - 30.4.2021 väliseksi ajaksi. Kisakallion 4-ryhmäinen päiväkoti on uusi, moderni ja viihtyisä päiväkoti, joka tarjoaa lapsille iloista ja liikunnallista varhaiskasvatusta Liedon keskustan alueella. Oppimisympäristöön kuuluu viereinen pallokenttä sekä metsäinen ympäristö, jotka ovat lasten käytössä päivittäin.

Liedon varhaiskasvatuksen toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Painotamme toiminnassamme lapsilähtöistä työotetta sekä pienryhmätoimintaa. Arvostamme motivoituneisuutta uuden oppimiseen sekä positiivista työilmapiiriä. Oma-aloitteisuus ja joustavuus ovat työssämme tärkeitä asioita. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 28 §:n mukainen tutkinto. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Noudatamme valinnassa kahden kuukauden koeaikaa.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä lain 504 / 2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtäviä haetaan sähköisesti osoitteista www.lieto.fi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Liedon kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Kisakallion päiväkodin johtaja Paula Lankinen, puh. 040 6628 627

Liedon kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.