Lastenhoitajan tehtävä - Liperin kunta

Etsimme innostuneeseen joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa, sosionomia, erityisopettajaa tai lastenhoitajaa. Palkkaamme kolme määräaikaista työntekijää (ajalle 1.9.2020 - 28.5.2021) työskentelemään pienen lapsiryhmän kanssa. Sinulla voi olla lastenhoitajan pätevyys. Lisäksi edellytämme koulutusta tai tavoitteellista harrastustaustaa musiikin, taidekasvatuksen tai muun ilmaisun saralla esim. tanssi, draama, teatteri.

Tavoitteena on vahvistaa päiväkotien taidekasvatusta. Taide ja ilmaisu vaikuttavat lapsen hyvinvointiin. Taiteen keinoin lapsi voi ilmaista ja harjoitella erilaisia tunteita ja tunnetiloja. Viime kevään poikkeuksellinen aika on vaikuttanut myös lapsiin, heidän on vaikea ilmaista kokemuksiaan kielellisesti, taiteen avulla vaikeitakin kokemuksia voidaan käsitellä.

Meillä on kuusi päiväkotia, neljä on Ylämyllyllä ja yksi Liperissä sekä yksi Viinijärvellä. Valintojen jälkeen sovimme ensisijaiset sijoituspaikat.

Palkkaus varhaiskasvatuksen lastenhoitajalla on 2162,93 euroa. Tehtävään kelpoisuutena on lähihoitajan tai lastenohjaajan tutkinto.

Tehtäviin on saatu valtion avustusta ja on mahdollista, että työt jatkuvat toukokuun 2021 jälkeenkin.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
sirkka.helisten@liperi.fi
p. 040 766 0940
varhaiskasvatuksen vastaava
Sirpa Kinnunen
sirpa.kinnunen@edu.liperi.fi
p. 050 341 5029

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Varolantie 3, 83100 Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!