Skip to main content
test
Lastenhoitajia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin - Karstulan kunta

Etsimme seutukunnalta varhaiskasvatuksemme henkilöstöön lyhytaikaisten sijaisuuksien tekijöitä sekä päiväkotiin, vuoropäiväkotiin että perhepäivähoidon toimipisteisiin. Arvostamme alan koulutusta, lastenhoidon työkokemusta ja arjen tietoteknisiä valmiuksia. Lyhytaikaisissa sijaistuksissa myös asetusten mukaista kelpoisuutta vailla olevat voidaan huomioida työtehtäviin otettaessa.
Palkkaus ja työehdot KVTESin mukaisesti, varhaiskasvatuksen lastentarhanopettajan kelpoisuudella olevilla OVTESin mukaisesti.
Kaikilta uusilta työntekijöiltämme edellytämme lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittavan rikosrekisteriotteen esittämistä.

Lisätietoja

https://karstula.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/
http://www.karstula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mervi Puukki, p. 044-4596605, mervi.puukki@karstula.fi

Lisätietoja

Karstulan kunta, Sivistyspalvelukeskus, Varhaiskasvatus

Karstula on vireä maaseutukunta, jossa on valmistumassa uuden yhtenäiskoulun rakennukseen uusi päiväkotiyksikkö. Kunnassa on esi- ja perusopetuksen lisäksi lukio ja kansanopisto, sekä vireä kansalaisopisto ja muuta harrastetoimintaa. Yrittäjyyshenkinen ilmapiiri sekä monialaiset yhteistyöverkot tarjoavat mahdollisuuksia tulevaisuuden tekijöille. Kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Virastotie 4, 43500 Karstula

Sinulle suositellut työpaikat