test
Lastenkirurgian ylilääkäri - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Kiinnostaisiko sinua työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua?

Haemme LASTENKIRURGIAN YLILÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan lastentautien klinikalle Päijät-Soteen, keskussairaalaamme Lahteen.

Ylilääkärinä johdat ja koordinoit erikoisalasi hoidon kokonaisuutta. Yhteistyötä tehdään yhtymän muiden toimijoiden mm. avoterveydenhuollon, päivystysyksikön, muiden erikoisalojen sekä ERVA-alueen toimijoiden kanssa. Olemme osa Helsingin yliopistollista erityisvastuualuetta ja sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala.

Lastenkirurgian ylilääkärinä toimit yhdessä kirurgian erikoistuvan kanssa. Loppuvuonna 2022 valmistuu leikkausosastomme laajennus. Päivystysvelvollisuutta ei ole.

Yhteisen lastentautien ja lastenkirurgian poliklinikan lisäksi sairaalassamme on yhteinen vuodeosasto sekä vastasyntyneiden tehohoito- ja tarkkailuosasto. Vuodeosaston ja poliklinikan uusien tilojen suunnittelu alkoi tänä syksynä alkaa vuoden 2022 alussa ja tehohoito- ja tarkkailuosasto muuttaa uusiin tiloihin syksyllä 2022.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet. Odotamme innostuneisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä kehittämishalua. Aiempi hallinnon kokemusta ja kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Päijät-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet tutkimustyöhön.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä lastentautien tai lastenkirurgian erikoislääkärin pätevyyttä. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Jätä hakemus jo tänään ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosaluejohtaja Lauri Lammi
puh. 044 719 5436
Kirurgian ylilääkäri Jussi Haapala
puh. 044 719 5623
Lastentautien ylilääkäri
Mikko Lavonius puh. 055 719 5233

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Medisiininen tulosyksikkö, Lastentaudit

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat