Lastenpsykiatri - Kangasalan kaupunki

Lastenpsykiatri - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungissa on haettavana 29.11.2019 klo 15:00 mennessä

LASTENPSYKIATRIN VIRKA, perheneuvola

Meille kannattaa tulla kauempaakin! Saat apua asunnon hankinnassa, harrastukset ovat kivenheiton päässä ja Tampereelle pääset 20 minuutissa. Tukenasi ovat perheneuvolan työryhmän lisäksi kaupungin omat psykiatrit ja pääset halutessasi PSHP psykiatrikoulutuksiin.

Perheneuvolan perustehtävänä on antaa perheille asiantuntija-apua kasvatus- ja perheasioissa ja edistää lapsen myönteistä kehitystä sosiaalisen, psykologisen ja lääketieteellisen tutkimuksen, kuntoutuksen ja hoidon avulla. Perheneuvolan erikoislääkäri toimii alansa asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä ja asiakastyössä sekä asiantuntijatehtävissä.

Perheneuvolapalveluja tuotetaan Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen asukkaille. Kangasalan perheneuvolassa työskentelee tällä hetkellä perheneuvolan esimies, kaksi perheneuvojaa, kolme psykologia, kaksi lasten fysioterapeuttia ja puheterapeutti sekä kaksi toimistosihteeriä. Perheneuvolan henkilöstö muodostaa moniammatillisen, hyvin toimivan asiantuntijayksikön.

Kelpoisuusehtona virkaan on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet, lastenpsykiatrian erikoislääkärin tutkinto. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja.

Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus on psykiatrian erikoislääkäreiden hinnoittelutunnuksen (L3SL3000) mukainen 6 881,60 €/kk.

Virka täytetään 7.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitulta edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista suojaa. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Kangasalla 8.11.2019

Tutustu työnantajaan

Perheneuvolan esimies Kirsi Toikka (kirsi.toikka@kangasala.fi), 040 133 6512 (ma-to).

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttulantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.