Lastenpsykiatri - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Tervetuloa töihin Pohjois-Pohjanmaalle lasten- ja nuorisopsykiatrian pariin!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 700 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.

Toimintamme laajenee. Etsimme vuonna 2020 toimintansa aloittavaan lasten ja nuorten psykiatriseen yksikköön uusia työntekijöitä. Sinulla on halutessasi hienot mahdollisuudet osallistua psykiatrin työn lisäksi palveluiden kehittämiseen ja ennaltaehkäisevään työhön. Lasten- ja nuorten psykiatrisen yksikön toimintaan kuuluu lasten ja nuorten psykiatrisen avohoidon järjestäminen alueellamme. Osa psykiatrisista sairaanhoitajista tulee työskentelemään kouluilla.

Meillä on monipuoliset psykiatriset palvelut: tulet olemaan osa Terapiakeskusta, johon kuuluu lisäksi A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut ja psykiatrinen kotikuntoutus.

Haemme

LASTENPSYKIATRIA

Tehtävänäsi on erikoislääkärin työ avohoidossa, pääasiassa Ylivieskassa. Tarjoamme ammattitaitoisen moniammatillisen työyhteisön, jonka jäsenenä voit toteuttaa hyvää lastenpsykiatrista arviointia, tutkimusta ja hoitoa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Myös erikoistumisen loppuvaiheessa oleva on mahdollista ottaa huomioon. Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta.

Virka täytetään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Kuntayhtymässä on käytössä kannustava palkkausmalli, ja myös oma toive on mahdollista esittää. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 31.1.2020 klo 15 mennessä.

Lisätietoja antaa psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 4195352 / liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 4195352 / liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!