Lastenpsykiatri - Kangasalan kaupunki

LASTENPSYKIATRIN VIRKA, perheneuvola

Perheneuvolan perustehtävänä on antaa perheille asiantuntija-apua kasvatus- ja perheasioissa ja edistää lapsen myönteistä kehitystä sosiaalisen, psykologisen ja lääketieteellisen tutkimuksen, kuntoutuksen ja hoidon avulla. Perheneuvolan erikoislääkäri toimii alansa asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä ja asiakastyössä sekä asiantuntijatehtävissä.

Perheneuvolapalveluja tuotetaan Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen asukkaille. Kangasalan perheneuvolassa työskentelee tällä hetkellä osa-aikainen lastenneurologi ja lastenpsykiatri, perheneuvolan esimies, kaksi perheneuvojaa, neljä psykologia, lasten fysioterapeutti, kolme puheterapeuttia, perheohjaaja/ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja sekä kaksi toimistosihteeriä. Perheneuvolan henkilöstö muodostaa moniammatillisen, hyvin toimivan asiantuntijayksikön. Perheneuvola on muuttamassa uusiin tiloihin alkuvuodesta 2021 ja samoihin tiloihin sijoittuu myös nuorisopsykiatri, joten yhteistyö lapsia ja nuoria hoitavien ammattilaisten kanssa rakentuu luontevasti. Mahdollisuus osa-aikatyöhön on erikseen sovittavissa.

Perheneuvolassa työskentely on monipuolista ja sopivan haastavaa. Työyhteisössä on hyvä ilmapiiri ja työkaverit viihtyvät yhdessä. Otamme hyvin vastaan uudet työntekijät.

Kelpoisuusehtona virkaan on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet, lastenpsykiatrian erikoislääkärin tutkinto tai muu soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Katsomme eduksi perehtyneisyyden lapsen kasvuun ja kehitykseen sekä perhenäkökulmaan.

Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus on psykiatrian erikoislääkäreiden hinnoittelutunnuksen (L3SL3000) mukainen 7 037,30 €/kk.

Täytämme viran 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Edellytämme terveydenhuollon henkilöstöltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Pyydämme täyttämään hakemuksen ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava ylilääkäri Tiina Viitaniemi (tiina.viitaniemi@kangasala.fi), 040 133 6725 tai
Perheneuvolan esimies Minna Okkerilta (minna.okker@kangasala.fi), 044 486 0458

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka