Skip to main content
test
Lastenpsykiatri - Valkeakosken kaupunki

Haemme Valkeakosken mielenterveyspalveluiden lastentiimiin

Lastenpsykiatrian ERIKOISLÄÄKÄRIÄ tai erikoistuvaa lääkäriä (21021)

Lastenpsykiatri työskentelee mielenterveyskeskuksen lastenpsykiatrisessa tiimissä. Tiimissä työskennellään moniammatillisesti tarjoten matalan kynnyksen palveluita alle 13-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Työryhmään kuuluu lääkärin lisäksi kaksi psykologia ja sosiaalityöntekijä. Työryhmä on erittäin kokenut. Samassa yksikössä toimii myös nuorisopsykiatrinen tiimi, jossa työskentelee nuorisopsykiatri ja nuorisopsykiatriaan erikoistuva lastenpsykiatri, eli kollegiaalista tukea ja ohjausta on saatavilla.

Lastentiimi toimii osana mielenterveys- ja päihdepalveluita, terveyspalveluiden alaisuudessa. Tulosyksikön johtajana toimii palvelupäällikkö Niina Nieminen ja lääkärin esimiehenä mielenterveyspalveluiden ylilääkäri Suvi Reiman.

Vaadittava pätevyys: Lastenpsykiatrian erikoislääkäri. Virkaan voidaan valita myös erikoistumisvaiheen lääkäri määräajaksi ja erikoislääkäriohjaus järjestetään. Tehtävässä edellytetään uuden tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus kilpailukykyinen. Osa-aikatyö ja työn tekeminen osin etätyönä on mahdollista.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikostaustaote. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 31.5.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 433775), tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä Lastenpsykiatri).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Suvi Reiman, p. 040 335 7143
suvi.reiman@valkeakoski.fi

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Mielenterveyspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 20..000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Sääksmäentie 2, PL 20, 37601 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat